• Hello, you're not logged in yet, do it now, it's free!

Used -

• Mammen vejhøvl til din ATV. Leveres med 3 udskiftelige skær, arbejdsbredde på 160 cm. samt el-løftecylinder samt støttehjul til gradhældning. Kun brugt til demo.

FACTS

Price Exclusive VAT
  • EUR 2.419,09
    • SEK 23.518,92
    • NOK 22.977,04
    • EUR 2.419,09
    • GBP 2.132,43
Year
Year unknown
Reference No.
M1GLB
Ad number
344246

CONTACT

To contact the advertiser about this advert, you can either click here to send an e-mail or call the advertiser at the telephone number indicated below.
Remember to make the advertiser aware of the ad number, it is written under the facts.

Leo Thomsen
Ib E. Mortensen A/S
Vesterbro 73, Kastbjerg
8970 Havndal
Denmark
+45 86470288
Firmabeskrivelse
I Kastbjerg finder du altid et stort lager af entreprenørmaskiner – både nye og brugte. Nye maskiner indenfor rendegravere, minigravere, midigravere, minilæssere og teleskoplifte. Brugte maskiner indenfor samme kategorier med tillæg af gummigeder – de fleste af vore brugte maskiner er topklargjorte på vort eget specialværksted og sælges med reklamationsret. Hos os kan du se og røre ved maskinerne, udstyret og tilbehøret – vi har nemlig det hele på lager. Så er det nemt at tage stilling til. Under en kop kaffe får vi en seriøs snak om din hverdag, så vi kan vejlede om, hvilke maskine og hvilket udstyr, der passer til dig og dine opgaver. Vi har også et stort lager af reservedele til Fiat-Hitachi, Fiat Kobelco, Ford, New Holland og Case rendegravere, minigravere, og teleskoplifte. Vort værksted samt 3 servicebiler er bemandet med dygtige entreprenørmaskinmekanikere, der kan reparere lidt af hvert indenfor entreprenørmaskiner – specielt rendegravere er vi rigtigt gode til. Når det drejer sig om Fiat-Hitachi, Fiat Kobelco, Ford, New Holland og Case rendegravere, tør vi godt påstå, at vi er blandt landets absolut førende.